10 May
10May

Naix una nova plataforma I jo també, amb l’objectiu de millorar la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat

Baix el nom de I jo també hi ha diferents entitats i associacions del Baix Maestrat que s’han unit per a millorar la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat de la nostra comarca.

Aquesta iniciativa naix de la preocupació de la baixa inserció sociolaboral que tenen les persones amb discapacitat, i per això I jo també fomenta el treball en grup entre els diferents agents socials per a visibilitzar aquesta problemàtica.

Properament, la plataforma es presentarà a la ciutadania i s’explicarà en més detall quins són els seus objectius i les accions que emprendrà per a millorar la situació sociolaboral de les persones amb discapacitat de tota la comarca Baix Maestrat, així com el contacte per si hi ha interès en col·laborar amb la plataforma o en obtindre informació respecte a la temàtica.

Els agents socials participants d’aquesta iniciativa són AFANIAD Vinaròs, COCEMFE Maestrat, CEE Baix Maestrat, CRIS de Vinaròs, Fenòmens i IVASS, i es compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Benicarló, Peníscola i Vinaròs.

Comentarios
* No se publicará la dirección de correo electrónico en el sitio web.